Co-packing - pakowacz produktów spożywczych
- Praca na magazynie w temperaturze od 4 do 7 stopni Celsjusza.
- Pakowanie produktów zgodnie z wyznaczonymi normami
- Dbałość o jakość i bezpieczeństwo pakowanych towarów
- Utrzymywanie porządku w miejscu pracy
- Aktualna książeczka sanepid - wymóg konieczny
- Gotowość do pracy w systemie 3- zmianowym (6-14,14-22,22-6)
- Gotowość do pracy w warunkach chłodni (4-7 stopni Celsjusza)
- Dobrej sprawności fizycznej
- Umiejętności pracy w zespole
- Stała podstawa: – 4800 zł/brutto przez pierwsze 3 miesiące
- Stała podstawa: – 5150 zł/brutto po 3 miesiącach
- Premia za wydajność – do 700 zł/brutto
- Pracę od poniedziałku do piątku w systemie 3- zmianowym
- Szybki proces zatrudnienia
- Zagwarantowane posiłki regeneracyjne
- Paczki z produktami spożywczymi
