Pracownik punktu gastronomicznego

przygotowywanie posiłków typu "kebab", obsługa urządzeń i kasy fiskalnej, sprzedaż, dbanie o utrzymanie i czystość punktu gastronomicznego Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne:

SZCZEGÓŁY OFERTY

mazowieckie / Józefosław

Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie

Data dodania: wczoraj

Pracownik gastronomii

Wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw, posiłków posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne...

SZCZEGÓŁY OFERTY

lubelskie / Lublin

Miejski Urząd Pracy w Lublinie

Data dodania: wczoraj

Pracownik restauracji

- obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Zabrze

Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu

Data dodania: 2025-02-03