Pracownik Działu Mięsnego

Opis Przygotowywanie mięsa poprzez wykrawanie i porcjowanie. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Wytwarzanie wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Wymagania Umiejętność pracy z nożem i urządzeniami masarskimi. Znajomość podstaw asortymentu mięsnego....

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Bielsko-Biała

Schiever Polska Sp. z o.o.

Data dodania: wczoraj

Rozbieracz-wykrawacz

Rozbieranie mięsa, przyjmowanie towaru, wykładanie towaru do lady, dbanie o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad obowiązujących w firmie Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: średnie zawodowe...

SZCZEGÓŁY OFERTY

warmińsko-mazurskie / Pisz

Sklep Mięsny "U MAŃKA " Marian Banach

Data dodania: wczoraj

Wędliniarz / Masarz / Rzeźnik

Oferujemy: umowę o pracę na pełen etat i terminowe wynagrodzenie, praca głównie na zapleczu stoiska, dużą samodzielność w działaniu, stabilną pracę w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, wdrożenie na stanowisko pracy, premie...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Bielsko-Biała

Schiever Polska Sp. z o.o.

Data dodania: 2025-11-21