Technolog Żywności
- Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami
- Opracowywanie receptur dla nowych produktów
- Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w celu ich optymalizacji, redukcji kosztów i poprawy jakości
- Nadzór nad pierwszymi próbami produkcyjnymi
- Wsparcie oraz rozwiązywanie problemów technologicznych w procesie produkcji
- Przeprowadzanie analiz i kalkulacji na potrzeby wdrożenia nowych technologii
- Zatwierdzanie surowców oraz opracowywanie ich specyfikacji
- Tworzenie i korygowanie opisów etykiet na opakowaniach
- Prowadzenie badań stabilności, analiz fizykochemicznych, starzeniowych itd.
- Aktualizowanie danych w systemie i odpowiedzialność za ich poprawność
- Przygotowywanie i aktualizacja dokumentacji technologicznej produktów
- Udział w międzynarodowych targach i konferencjach branżowych
- Doświadczenie na stanowisku technologa lub analogicznym w obszarze opracowywania receptur dla produktów
- Znajomość j. angielskiego na poziomie min. B2
- Świadomość aktualnych trendów rynkowych oraz działań podejmowanych przez konkurencję
- Proaktywna postawa i bardzo dobre zdolności komunikacyjne
- Umiejętność zarządzania projektami
- Umiejętność pracy w zespole
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub inną wybraną przez kandydata formę współpracy
- Atrakcyjne wynagrodzenie stałe
- Dodatkowy, klarowny system premiowy
- Pakiet relokacyjny (pokrycie kosztów miejsca zamieszkania blisko miejsca pracy)
- Służbowe narzędzia do pracy
- Pakiet benefitów pozapłacowych: karta sportowa, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie
- Dofinansowanie do nauki języków obcych
- Zniżki na produkty firmowe
- Możliwość awansu w strukturach firmy
- Bardzo duża autonomia działania