Technolog
Tradycja zapisana w wyjątkowych recepturach i przekazywana kolejnym pokoleniom. Od ponad 40 lat jesteśmy wiodącym producentem ciast, tortów i deserów. Cieszymy się z tego, że towarzyszymy Naszym Klientom w chwilach szczególnych.
W związku z dynamicznym rozwojem Naszej firmy, poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Wymagania:
- wykształcenie wyższe kierunkowe Technologia żywności, Biotechnologia lub pokrewne;
- znajomość norm HACCP, IFS;
- samodzielność, umiejętność kreatywnego myślenia, zaangażowanie;
- otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia;
- dobra organizacja pracy własnej i umiejętność pracy w zespole;
- biegła obsługa komputera (Pakiet MS Office);
- dodatkowym atutem będzie znajomość znakowania produktów spożywczych zgodnie z Prawem Unijnym;
- gotowość do pracy w systemie zmianowym;
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
- opracowywanie i nadzorowanie niezbędnej dokumentacji technologicznej i jakościowej;
- przeprowadzanie prób technologicznych;
- bezpośredni kontakt z sieciami handlowymi;
- opracowywanie receptur oraz wdrażanie nowych produktów zgodnie z aktualnymi trendami;
- ścisłą współpracę, szkolenie i udzielanie wsparcia działowi produkcji;
- ścisłą współpracę z działem zakupu surowców;
- kontrolę standardów higienicznych i jakościowych w procesie produkcji.
- stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej;
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- możliwość odbycia szkoleń podnoszących kwalifikacje zawodowe;
- atrakcyjne wynagrodzenie;
- narzędzia niezbędne do wykonywania pracy (komputer, telefon);
- możliwość awansu