Funkcjonariusz - szef kuchni
Wykształcenie: średnie branżowe
Wymagania inne:
Słupsk
Rodzaj umowy:
Mianowanie
Wynagrodzenie brutto:
od 6 660 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Wykształcenie: średnie branżowe
Słupsk
Mianowanie
od 6 660 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Co będziesz robić Zarządzać kantyną działającą 24h / 5 dni w tygodniu (pon.–pt.) Koordynować pracę zespołu na trzech zmianach (w tym planować grafiki i zapewniać płynność operacyjną) Dbać o jakość potraw, estetykę serwowania i wysokie...
SZCZEGÓŁY OFERTY
wielkopolskie / Gądki
KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
Data dodania: 2025-10-08
Zakres obowiązków: nadzór nad jakością serwowanych dań (à la carte, bufety śniadaniowe, obsługa konferencji i imprez), planowanie i kontrola zaopatrzenia kuchni (zamówienia, odbiór dostaw, magazynowanie), tworzenie i aktualizacja menu zgodnie z...
SZCZEGÓŁY OFERTY
mazowieckie / Warszawa, (Ursynów – Okęcie)
CFI Hotels Group
Data dodania: 2025-10-07
Asystent szefa kuchni Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne: Orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych, wymagane doświadczenie...
SZCZEGÓŁY OFERTY
małopolskie / Dąbrowa Tarnowska
PER TUTTI Tomasz Skrzelowski
Data dodania: 2025-10-06