Kierownik sali bankietowej

zgodnie z zawodem, godz. pracy 8-16, system czasu pracy: praca od środy do niedzieli Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne:

SZCZEGÓŁY OFERTY

pomorskie / Słupsk

Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Data dodania: 2024-11-16

Kierownik restauracji

Organizacja pracy pracowników; planowanie grafików; kontrola kosztów; optymalizacja wydatków i dbałość o rentowność lokalu; zapewnienie dostępności surowców, półproduktów i narzędzi potrzebnych do codziennej działalności; kontrola czystości;...

SZCZEGÓŁY OFERTY

lubelskie / Łuków

Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie

Data dodania: 2024-11-09

Młodszy menadżer

zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników, kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji: produkcji, sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny, zgodnie z obowiązującymi w firmie procedurami operacyjnymi,...

SZCZEGÓŁY OFERTY

mazowieckie / Małopole

Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie

Data dodania: 2024-11-07