Kasjer / Bufetowa
- Pracę w stołówce pracowniczej (duży zakład produkcyjny).
- Stabilne zatrudnienie na początek na zlecenie, z możliwością przejścia na etat po okresie próbnym (4500 brutto/mc).
- Przyjazną atmosferę pracy oraz wsparcie przełożonych.
- Ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach
- Obsługa kasy fiskalnej.
- Pakowanie, wydawanie i roznoszenie posiłków.
- Przygotowywanie kanapek, sałatek i deserów oraz przygotowywanie pizzy.
- Zmywanie naczyń i sprzętów kuchennych.
- Utrzymanie porządku w miejscu pracy.
- Przestrzeganie zasad HACCP.
- Aktualnych badań sanitarno – epidemiologicznych lub gotowości do ich wyrobienia.
- Dyspozycyjności: praca w godzinach: 6:00 – 14:00 ; 12:00 - 20:00
- Doświadczenie na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem.