Koordynator ds. gastronomicznych

kalkulacja cen wyrobów, udział w ustalaniu kart menu, spotkania z klentami Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: technik żywienia i usług gastronomicznych Wymagania inne: punktualnośc, umiejetność wykonywania...

SZCZEGÓŁY OFERTY

łódzkie / Wieluń

Powiatowy Urząd Pracy w Wieluniu

Data dodania: 2024-12-25

Kierownik lokalu gastronomicznego

Zarządzanie lokalem gastronomicznym. Kierowanie zespołem podległych pracowników. Wprowadzanie dokumentów (faktur) do systemu gastronomicznego, sporządzanie raportów, zestawień dla zarządu, dbanie o wizerunek lokalu gastronomicznego, prowadzenie rozmów...

SZCZEGÓŁY OFERTY

dolnośląskie / Wrocław

Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu

Data dodania: 2024-12-25

Kierownik Lokalu Gastronomicznego

Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie...

SZCZEGÓŁY OFERTY

mazowieckie / Julinek, k. Leszna

Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.

Data dodania: 2024-12-25