Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe
poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
- Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia
- Prace w systemie zadaniowym
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
- Profesjonalne szkolenia
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)
- Znajomość zagadnień HACCP
- Dobrej znajomości MS Office
- Znajomości prawa pracy i doświadczenia w zarządzaniu podległym zespołem
- Dobrej organizacja pracy
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików
- Kontrola jakości sporządzanych potraw
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
- Raportowanie wyników do przełożonych
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
- Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych.
- Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP