Kierownik Obiektu
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w międzynarodowej organizacji
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
- Profesjonalne szkolenia
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)
- Znajomość zagadnień HACCP
- Dobrej znajomości MS Office
- Umiejętności liderskich w zakresie zarządzania ludźmi
- Znajomości prawa pracy i doświadczenia w zarządzaniu podległym zespołem (min 15 osób),
- Dobrej organizacja pracy
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
- Raportowanie wyników do przełożonych
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
- Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych.
- Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP