Kierownik Produkcji / Kierownik Zmianowy
- kierowanie pracą zespołu podległych pracowników
- organizacja pracy działu produkcji w oparciu o plany produkcyjne
- nadzór nad realizacją oraz zapewnienie terminowości realizacji zleceń produkcyjnych
- rozwiązywanie bieżących problemów natury organizacyjnej, personalnej oraz technologicznej
- znajomość i odpowiedzialność za przestrzeganie w procesie produkcji obowiązujących norm zakładowych, norm zużycia surowców i materiałów pomocniczych, procedur oraz instrukcji technologicznych
- analiza raportów produkcyjnych
- wykształcenie wyższe kierunkowe (mile widziana technologia żywności)
- mile widziane doświadczenie w zarządzaniu produkcją w branży spożywczej
- umiejętność zarządzania zespołem
- nastawienie na realizację celu
- zaangażowanie, dokładność oraz rzetelność
- gotowość do pracy w systemie zmianowym
- stabilną pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy
- szkolenia branżowe