Kierownik Restauracji Pracowniczej
Ogłoszenie numer: 10291451, z dnia 2025-10-09

Kierownik Restauracji Pracowniczej
Miejsce pracy: Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)
Opis stanowiska
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików
- Nadzór nad obsługą Klienta
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
- Raportowanie wyników do przełożonych
- Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem
Wymagania
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)
- Znajomość zagadnień HACCP oraz prawa pracy
- Dobrej znajomości MS Office
- Umiejętności liderskich w zakresie zarządzania ludźmi
- Dobrej organizacji pracy
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Oferujemy
- Konkurencyjne warunki zatrudnienia (podstawa, dodatek funkcyjny, system premiowy)
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w międzynarodowej organizacji
- Benefity pozapłacowe (ubezpieczenie grupowe, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
- Praca w systemie zadaniowym
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie zespołu
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
- Profesjonalne szkolenia
