Kierownik Restauracji
- Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy
- Szkolenie pracowników
- Współtworzenie i wprowadzanie rozwiązań podnoszących jakość obsługi
- Efektywne planowanie pracy w trakcie zmiany,
- Zapewnienie ciągłości dostaw,
- Stała współpraca z działami zlokalizowanymi w siedzibie Spółki,
- Utrzymanie standardu restauracji,
- Organizowanie szkoleń produktywnych dla zespołu,
- Tworzenie grafików restauracji.
- Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
- Minimum wykształcenie średnie (preferowane z gastronomii lub handlu)
- Doskonała umiejętność zarządzania personelem
- Umiejętność planowania operacyjnego
- Dbałość o szczegóły
- Wysoka kultura osobista
- Komunikatywna znajomość języka angielskiego
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o dogodną dla Kandydata formę współpracy
- Rozwój i kontynuację kariery zawodowej w branży gastronomicznej
- Wynagrodzenie miesięczne + system premiowy
