Kierownik Restauracji
Zamierzamy zatrudnić: Kierownika Restauracji w Goleniowie
- Umowę o pracę (7000 brutto/mc +premia).
- Pracę od poniedziałku do piątku- WOLNE WEEKENDY.
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy).
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu.
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji.
- Profesjonalne szkolenia.
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta).
- Wykształcenia minimum średniego.
- Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy.
- Dobrej znajomości MS Office.
- Kompetencji liderskich i cech przywódczych.
- Dobrej organizacja pracy.
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów.
- Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem.
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja.
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta.
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych.
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu.
- Raportowanie wyników do przełożonych.
- Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem.
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług.