Kierownik lokalu gastronomicznego

Zarządzanie personelem, obsługa gości, przyjmowanie należności, rozliczanie dziennego utargu, prowadzenie mediów społecznościowych. 1/2 etatu Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Język: angielski, w mowie - B1 - średnio...

SZCZEGÓŁY OFERTY

małopolskie / Kraków

Grodzki Urząd Pracy w Krakowie

Data dodania: 2025-04-17

Kierownik lokalu gastronomicznego

zarządzanie, kierowanie pizzerią oraz pracownikami Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne:

SZCZEGÓŁY OFERTY

zachodniopomorskie / Budzistowo

Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu

Data dodania: 2025-04-11

Kierownik Restauracji

Opis stanowiska: Zarządzanie restauracją hotelową Kierowanie i nadzorowanie pracy zespołu podległych pracowników. Tworzenie i rozwijanie oferty gastronomicznej we współpracy z Szefem Kuchni. Szkolenie stanowiskowe pracowników. Motywowanie pracowników...

SZCZEGÓŁY OFERTY

kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz

Hotel Słoneczny Młyn

Data dodania: 2025-03-31