Kierownik zakładu produkcyjnego rozbioru mięsa
- Nadzór, planowanie i kontrola procesów rozbiorowych (ćwiartowanie, klasyfikacja, porcjowanie)
- Monitorowanie efektywności produkcji i realizacji założonych celów
- Utrzymanie wysokiego poziomu jakości i ciągłe doskonalenie procesów produkcyjnych
- Zapewnienie zgodności z przepisami weterynaryjnymi i sanitarnymi
- Koordynowanie pracy zespołu pracowników produkcji
- Szkolenie, motywowanie zespołu oraz kontrola przestrzegania zasad BHP
- Zarządzanie surowcem i logistyką produkcyjną
- Minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku
- Znajomość rozbioru mięsa wieprzowego, z dbałością o jakość i estetykę
- Wiedza z zakresu klasyfikacji mięsa
- Dobra organizacja pracy własnej i zespołu
- Umiejętność zarządzania, współpracy i szkolenia pracowników
- Odpowiedzialność i znajomość przepisów sanitarno-weterynaryjnych
- Umowę o pracę lub kontrakt B2B – według preferencji
- Atrakcyjne warunki zatrudnienia i premie
- Pracę głównie jednozmianową w godzinach 6:00–14:00
- Wolne weekendy (soboty i niedziele)
- Możliwości rozwoju zawodowego i awansu