Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności

Obowiązki i odpowiedzialności: Kontrola jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, nadzór nad jakością produktu na wszystkich etapach procesu; Przeprowadzanie szkoleń pracowników z zakresu GHP, GMP, HACCP; Przeprowadzanie audytów wewnętrznych...

SZCZEGÓŁY OFERTY

mazowieckie / Ożarów Mazowiecki

NTFY Jeżak Rabiej S.K.A.

Data dodania: dzisiaj

Technik technologii żywności - przetwórstwo owocowo-warzywne

badanie składu prodkuktów, dobieranie receptury Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: książeczka sanepidowska

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Herby

Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku

Data dodania: 2024-04-30

Inżynier technologii żywności

- przygotowywanie projektów orzeczeń zbadanych próbek środków spożywczych oraz materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością na podstawie wyników badań laboratoryjnych próbek pobranych w ramach urzędowej kontroli i monitoringu- rejestrowanie pism w...

SZCZEGÓŁY OFERTY

pomorskie / Słupsk

Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Data dodania: 2024-04-30