Koordynator produkcji w piekarni
- Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych.
- Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji.
- Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów.
- Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
- Minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w piekarni.
- Praktyczne umiejętności piekarskie oraz umiejętność szkolenia personelu.
- Znajomość technologii piekarniczo-cukierniczej i obsługi maszyn produkcyjnych.
- Inicjatywa, dobra organizacja pracy, zaangażowanie i odpowiedzialność za zespół produkcyjny.
- Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne.
- Umowę o pracę lub kontrakt, nowoczesne warunki pracy, atrakcyjne wynagrodzenie.
- Szkolenia i rozwój kompetencji zawodowych, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie.