Kucharz al’a carte / Kucharka al’a carte
- Przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami;
- Zapewnienie właściwego wykorzystania i magazynowania produktów;
- Kontrola i utrzymanie czystości oraz standardów bezpieczeństwa;
- Współpraca z zespołem oraz z pozostałymi działami.
- Posiadasz doświadczenie na stanowisku samodzielnego kucharza i gotowość do pracy zmianowej;
- Cechuje Cię operatywność, kreatywność, samodzielność;
- Przynajmniej w stopniu komunikatywnym posługujesz się językiem angielskim;
- Chcesz i umiesz pracować w zespole;
- Przede wszystkim chcesz;
- Posiadasz aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
- Doświadczenie w pracy w hotelach lub w renomowanych restauracjach.
- Stabilne warunki zatrudnienia, umowa o pracę, umowa zlecenie;
- Przyjazną atmosferę (to dla Nas ważne);
- Pracę w hotelu Radisson, którego marka znana jest na całym świecie, kierujemy się mottem: „Yes, I Can!”;
- Możliwość rozwoju i szkoleń sieciowych;
- Pakiet świadczeń z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych;
- Pakiet zniżek pracowniczych na pobyty w sieci Zdrojowa Hotels ( m.in. hotele, restauracje, usługi Spa i Wellness).