Kucharz hotelowy / Kucharka hotelowa
Novotel & ibis Kraków Centrum
Opis stanowiska
- Realizacja dań zgodnie z hotelowym menu
- Utrzymanie wysokich standardów czystości i higieny w kuchni
- Praca zespołowa i efektywna współpraca z innymi pracownikami
- Dbanie o jakość i terminowość przygotowywanych potraw
Wymagania
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza lub wykształcenie gastronomiczne
- Znajomość zasad HACCP i dbałość o higienę pracy
- Komunikatywność w języku polskim
- Umiejętność pracy pod presją czasu
- Chęć rozwoju i nauki nowych umiejętności
- Stabilną umowę w renomowanej sieci hoteli
- Premie i dodatkowe świadczenia związane z pracą i świętami
- Prywatną opiekę medyczną i kartę Multisport
- Obiady dla pracowników oraz spotkania integracyjne
- Możliwość awansu i rozwoju w strukturach firmy
- Rabaty na pobyty w hotelach sieci na całym świecie
- Atrakcyjny program poleceń pracowniczych z nagrodami finansowymi