Kucharz / Kucharka
- przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami,
- dbanie o odpowiedni wizerunek kuchni/restauracji oraz utrzymanie porządku w miejscu pracy,
- praca w systemie 2-zmianowym (w przedziale godzinowym 8:00-22:00/24:00), na etat lub jego cześć z uwzględnieniem elastycznego grafiku,
- współpraca z innymi członkami zespołu i serwisu.
- praktycznej wiedzy kulinarnej i doświadczenia w pracy w kuchni (restauracja),
- dobrej organizacji pracy i umiejętności zarządzania czasem,
- zdolności do minimalizowania strat w kuchni,
- aktualnych badania sanitarno-epidemiologicznych,
- nastawienia na współpracę.
- zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- terminowe wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności,
- możliwość rozwoju w strukturach firmy,
- benefity: zniżki na wybrane produkty, bony świąteczne, premie, konkursy, napiwki, szkolenia.