Kucharz / Kucharka
- Samodzielne przygotowywanie potraw, zgodnie z recepturami menu kuchni hotelowej - kuchnia bankietowa, gorąca
- Postępowanie zgodnie z procedurami i wytycznymi Szefa Kuchni
- Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzegając standardów bezpieczeństwa żywności
- Ścisła współpraca z zespołem kuchni i serwisu
- Doświadczenie w pracy minimum rok
- Gotowość do wykonywania zadań w warunkach dużej presji czasu
- Motywacja i pasja do gotowania, chęć rozwoju zawodowego
- Doskonałe umiejętności komunikowania się i pracy zespołowej
- Znajomość procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP
- Wykształcenie kierunkowe – gastronomiczne
- Praca w zespole otwartym na ludzi
- Zapewnimy przejrzyste zasady wynagradzania w oparciu o posiadane kompetencje i doświadczenie
- Elastyczny grafik, możliwe nadgodziny
- Dołączenie do dodatkowego ubezpieczenia grupowego
- Prywatna opieka medyczna, dostęp do 63 specjalności
- Program emerytalny
- Szkolenia rozwojowe i stanowiskowe
- Możliwość rozwoju zawodowego