Kucharz w Restauracji Pracowniczej
- Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami
- Dbanie o jakość przygotowywanych posiłków
- Dbanie o czystość kuchni i zaplecza kuchennego
- Przestrzeganie wszystkich przepisów BHP oraz zasad HACCP
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
- Samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie w wykonywane obowiązki
- Bardzo dobra organizacja pracy własnej
- Gotowość do pracy zmianowej
- Pracę w systemie zmianowym: 6:00-14:00; 14:00-22:00; 22:00-6:00 w Gardnie przy ul. Innowacyjnej
- Stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w międzynarodowej organizacji
- Atrakcyjny pakiet socjalny m.in. prywatną opiekę medyczną, Multisport, bony na święta (wg regulaminu), ubezpieczenie na życie
- Płatny program poleceń pracowniczych
- Program Wsparcia Pracowników – indywidualna pomoc z zakresu psychologii, prawa i finansów dostępna 24/7
- Nauka języków obcych – darmowa platforma lub lekcje z lektorem
- Dodatkowe dni wolne na wolontariat i badania profilaktyczne
