Kucharz

Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu...

SZCZEGÓŁY OFERTY

mazowieckie / Siedlce

MONIKA MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK Restauracja Karmellova

Data dodania: wczoraj

Kucharz

Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy, przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu...

SZCZEGÓŁY OFERTY

mazowieckie / Mokobody

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

Data dodania: wczoraj

Kucharz

Bieżąca produkcja garmażeryjna (produkcja pierogów, krokietów itp.) Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6) Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Wyokształcenie zasadnicze zawodowe

SZCZEGÓŁY OFERTY

małopolskie / Libusza

Polskie Piekarnie Sp. zo.o.

Data dodania: wczoraj