Kucharz
- przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
- weryfikacja receptur, przygotowywanie prób nowych produktów,
- proponowanie nowych produktów – współpraca z Działem Produktów Świeżych w Centrali,
- dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw,
- przestrzeganie zasad higieny i procedur na stanowisku pracy.
- wykształcenia gastronomicznego lub pasji do gotowania,
- doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku,
- znajomości systemu HACCP oraz zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej.
- zatrudnienie na umowę o pracę,
- stabilną pracę w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- wdrożenie na stanowisko pracy,
- premie kwartalne uzależnione od wyników Twojej pracy,
- prywatną opiekę medyczną (nieograniczony dostęp do lekarzy w 35 specjalizacjach, w tym np.: alergolog, ginekolog, chirurg, ortopeda, kardiolog, onkolog, okulista),
- atrakcyjne świadczenia socjalne,
- ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach,
- możliwość niesienia pomocy potrzebującym poprzez udział w wolontariacie pracowniczym „Dobroczynni”,
- udział w kwartalnych „spotkaniach przy kawie”, podczas których otrzymasz wiele ciekawych informacji, a także słodkie co nieco.