Kucharz
- Zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę.
- Pracę od poniedziałku do piątku (6:00 – 14:00)- WOLNE WEEKENDY.
- Pakiet benefitów pozapłacowych.
- Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów.
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy.
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta.
- Składanie zamówień, kontrola magazynów, kosztów spożywczych oraz dokumentów od dostawców.
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu.
- Kontrola punktów HACCAP.
- Aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych.
- Doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej.
- Znajomości tradycyjnej kuchni polskiej.
- Umiejętności kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej.
- Odpowiedzialności za jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań.
- Kontroli pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników.