Laborant / Laborantka




- Kalibrować sprzęt i czuwać nad jego dokładnością
- Pobierać i przygotowywać próbki do badań
- Przeprowadzać analizy opakowań, surowców i wyrobów
- Sprawdzać jakość produktów i ich zgodność ze standardami
- Prowadzić dokumentację laboratoryjną
- Wykształcenia średniego mile widziane kierunkowe – technikum analiz chemicznych
- Znajomość zagadnień związanych z technologią cukiernictwa – mile widziana
- Dokładności i skrupulatności – tu każdy szczegół ma znaczenie!
- Znajomości podstawowych analiz fizykochemicznych
- Umiejętności pracy w zespole i komunikatywności
- Gotowości do pracy zmianowej
- Znajomość technologii cukiernictwa, HACCP, ISO – mile widziane
- Obsługi komputera i analitycznego myślenia
- Umowę o pracę
- Przyjazną atmosferę pracy
- Współudział w nowych, innowacyjnych projektach
- Możliwość osiągania sukcesów w renomowanej firmie
- Możliwość podnoszenia własnych umiejętności poprzez rozwój zawodowy