Manager kuchni
- Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników.
- Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie).
- Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy zgodnie z systemami HACCP, GHP, GMP.
- Tworzenie i wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie firmy.
- Doświadczenie na stanowisku managera lub szefa kuchni, preferowane w cateringu lub restauracjach żywienia zbiorowego.
- Umiejętność tworzenia kalkulacji i budżetów.
- Książeczka sanepidowska, umiejętność pracy zespołowej i dobra komunikacja.
- Umowa o pracę.
- Elastyczny czas pracy (od poniedziałku do piątku, możliwe dyżury weekendowe).
- Posiłek podczas pracy i ubezpieczenie grupowe.
- Atrakcyjne wynagrodzenie, szkolenia oraz narzędzia pracy (laptop, telefon).