Menedżer - branża gastronomiczna

Pozyskiwanie klientów, tworzenie ofert, podtrzymywanie relacji z klientami - branża gastronomiczna. Wymagane doświadczenie na wskazanym stanowisku. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: wymagane min. 2-letnie...

SZCZEGÓŁY OFERTY

mazowieckie / Mokobody

TOMASZ MAKAĆ-MIKOŁAJCZYK 1.Catering Blue 2.Cukiernia Blue Cake 3. Prestige Cars

Data dodania: 2025-07-11

Kierownik sali

przygotowanie sali obsługa gościnadzór nad kelnerami itp. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne:

SZCZEGÓŁY OFERTY

małopolskie / Wilczkowice

MARIAN Brykalski

Data dodania: 2025-07-11

Kierownik / Kierowniczka Restauracji

Jakie będą Twoje zadania? Zarządzanie codziennym funkcjonowaniem restauracji – koordynacja pracy zespołu, harmonogramów i dostaw, zapewnienie sprawnej obsługi w godzinach serwowania posiłków. Budowanie i rozwój zespołu – rekrutacja, wdrażanie,...

SZCZEGÓŁY OFERTY

pomorskie / Sopot

INVICTA

Data dodania: 2025-07-10