Mikrobiolog (m/k)
- monitoring mikrobiologiczny obszaru produkcji,
- zapewnienie jakości i bezpieczeństwa mikrobiologicznego surowców,
- pobieranie prób, prowadzenie badań z zakresu środowiska produkcyjnego, wykonywanie analiz mikrobiologicznych surowców, wyrobów gotowych,
- prowadzenie dokumentacji oraz analiz trendów dla parametrów mikrobiologicznych.
- wykształcenie średnie lub wyższe wykształcenie kierunkowe: biologia, biotechnologia, technologia żywności,
- doświadczenie na podobnym stanowisku – mile widziane,
- znajomość MS Office,
- umiejętność analitycznego myślenia,
- gotowość do pracy zmianowej – 3 zmiany,
- staranność, dokładność, zaangażowanie.
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- ubezpieczenie grupowe,
- fundusz świadczeń socjalnych,
- bony na święta,
- możliwość rozwoju zawodowego poprzez dostęp do kursów i szkoleń.