Lider Zmiany w Gastronomii

Obowiązki: Organizacja pracy punktu gastronomicznego i zarządzanie zespołem. Utrzymanie płynności serwisu i wysokiej jakości obsługi. Kontrola jakości dań, zapasów oraz przestrzeganie procedur HACCP. Współpraca z przełożonymi oraz udział w ulepszaniu...

SZCZEGÓŁY OFERTY

zachodniopomorskie / Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce)

HOSSOLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Data dodania: 2025-06-23

Zastępca Kierownika

nadzór nad stanem technicznym kuchni, przeprowadzanie drobnych napraw na terenie kuchni, kierowanie, nadzór i koordynacja pracy personelu kuchni w zastępstwie kierownika, ustalanie grafików pracy, nadzór nad przeprowadzaniem inwentaryzacji, kontrola stanów...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Ruda Śląska

Niro Sp. z o.o.

Data dodania: 2025-06-02