Młodszy Kucharz / Kucharka
- Dobrą, stabilną prace.
- Godziny pracy 6-14 / 14-22.
- Umowa o pracę na początek na okres próbny z możliwością przedłużenia.
- Darmowy obiad, darmowe napoje.
- Dodatki, benefity: pakiet medyczny, karta sportowa, ubezpieczenie grupowe.
- Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami.
- Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań.
- Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
- Praca w zespole.
- Przygotowywanie składników do gotowania.
- Kontrola jakości żywności i zapasów.
- Obsługa klientów.
- Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny.
- Przestrzeganie zasad HACCP
- Doświadczenie na stanowisku kucharza.
- Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
- Umiejętność pracy w zespole.
- Dyspozycyjność.
- Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne.
- Dobra organizacja pracy.
- Znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.
- Wytrzymałość fizyczna.