Technik technologii żywności

przygotowywanie półproduktów do gastronomicznej produkcji Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH Wymagania inne: doświadczenie w pracy w gastronomii

SZCZEGÓŁY OFERTY

podlaskie / Wysokie Mazowieckie

Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie

Data dodania: 2025-05-08

Technolog ze znajomością prawa żywnościowego (K/M)

Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur oraz aktualizowanie obecnych, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych, technologicznych i przygotowanie z nich raportów, Tworzenie specyfikacji produktowych, Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej,...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Piekary Śląskie

STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy

Data dodania: 2025-05-07

Młodszy Specjalista ds. Technologii i Rozwoju Produktu

Zakres obowiązków: Wypiek i opracowywanie dokumentacji dla pokazowych i kontrolnych prób produktów Współrealizacja nowych projektów w zakresie wdrażania technologii i produktów piekarniczych Współprowadzenie badań, działań zmierzających do rozwoju...

SZCZEGÓŁY OFERTY

mazowieckie / Legionowo

NOWEL Sp. z o.o.

Data dodania: 2025-05-07