Pracownik Działu Mięsnego
- Przygotowywanie mięsa poprzez wykrawanie i porcjowanie.
- Produkcja wyrobów garmażeryjnych.
- Wytwarzanie wyrobów mięsnych i wędliniarskich.
- Umiejętność pracy z nożem i urządzeniami masarskimi.
- Znajomość podstaw asortymentu mięsnego.
- Zaangażowanie i gotowość do pracy zespołowej.
- Doświadczenie na stanowisku rzeźnika, masarza lub wędliniarza.
- Zatrudnienie na umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin i terminowe wynagrodzenie.
- Pracę w zapleczu stoiska z dużą samodzielnością działania.
- Stabilne warunki zatrudnienia i wdrożenie na stanowisku pracy.
- Premie uzależnione od wyników.
- Prywatną opiekę medyczną w atrakcyjnej cenie.
- Pakiet świadczeń socjalnych oraz ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach.
- Możliwość udziału w wolontariacie pracowniczym.