Pracownik Działu Spożywczego
- Dbanie o świeżość i jakość ekspozycji na stoisku.
- Utrzymywanie porządku w dziale.
- Umieszczanie prawidłowych oznaczeń cenowych.
- Kontrola dat przydatności do spożycia.
- Bezpośrednia obsługa klienta.
- Zaangażowanie i odpowiedzialność w pracy.
- Gotowość do pracy zmianowej.
- Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne.
- Komunikatywność i umiejętność pracy w zespole.
- Umowę o pracę na pełen etat i terminowe wynagrodzenie.
- Premie kwartalne zależne od wyników pracy.
- Samodzielność w wykonywanych obowiązkach oraz wdrożenie na stanowisku.
- Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji.
- Prywatną opiekę medyczną w preferencyjnej cenie oraz dostęp do wielu specjalistów.
- Świadczenia socjalne i ubezpieczenie grupowe.
- Możliwość udziału w akcjach wolontariackich.