Pracownik gastronomii / Pracownik linii wydawczej
- udział w codziennym przygotowaniu dań zgodnie z ustalonymi zasadami
- obsługa strefy wydawania posiłków oraz dbanie o estetykę serwowanych potraw
- utrzymywanie czystości i porządku w obrębie miejsca pracy
- współpraca z zespołem przy realizacji bieżących zadań
- przestrzeganie procedur oraz chęć doskonalenia umiejętności kulinarnych
- odpowiedzialne podejście do pracy i dobra organizacja
- otwartość na kontakt z ludźmi i umiejętność pracy w grupie
- aktualne uprawnienia sanitarne (książeczka lub orzeczenie)
- gotowość do nauki i stosowania wytycznych
- mile widziane doświadczenie gastronomiczne
- stabilną pracę w miejscu o ugruntowanej pozycji
- system zmianowy dostosowany do grafiku zespołu
- wolne niedziele
- pomoc doświadczonych współpracowników i przyjazne środowisko
- możliwość rozwijania umiejętności kuchennych
- elastyczny grafik i terminowe wynagrodzenie
