Pracownik Kuchni – Przygotowanie Prostych Posiłków i Obsługa Klienta
Twoim głównym zadaniem będzie przygotowywanie prostych posiłków takich jak śniadania i kanapki, a także dań z wykorzystaniem półproduktów. Odpowiadasz za odbiór produktów z magazynu, ich zabezpieczenie oraz utrzymanie czystości na stanowisku pracy, w tym za zmywanie.
Wymagania:
- Dyspozycyjność od wczesnego rana i w weekendy, praca 5 dni w tygodniu
- Gotowość do pracy przez cały sezon letni (od kwietnia)
- Dobra organizacja pracy i zaangażowanie
- Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne
- Staranność i dbałość o standardy
- Mile widziane doświadczenie gastronomiczne i umiejętność obsługi kasy fiskalnej
- Szkolenia i narzędzia potrzebne do pracy
- Możliwość zdobycia wartościowego doświadczenia
- Zatrudnienie na sezon letni
- Imprezy integracyjne
- Codzienne słodkie poczęstunki