Pracownik Laboratorium / Kontroli Jakości
- wykonywanie podstawowych analiz w laboratoriach (fizykochemicznym i mikrobiologicznym)
- zapewnienie utrzymania odpowiedniego stanu dokumentacji (raporty z analiz bieżących oraz dokumentacja dotycząca wszelkich procedur związanych z prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych i badawczych w firmie)
- kontrola stanu higienicznego zakładu produkcyjnego i pracowników (wizualna, luminometryczna oraz mikrobiologiczna)
- kontrola nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych (bieżące badanie zgrzewów kapsułek miękkich, badanie wypełnienia kapsułek miękkich i twardych, pomiar twardości kapsułek miękkich, kontrola zawartości opakowań jednostkowych w oparciu o wymogi dla towarów paczkowanych)
- nadzór nad przestrzeganiem zasad opisanych w procedurach HACCP przez pracowników
- szkolenia pracowników z zakresu HACCP
- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
- przygotowywanie środków do dezynfekcji (roztworów)
- podstawowa wiedza na temat GMP, HACCP w przemyśle spożywczym
- podstawowa znajomość pracy oraz zasad BHP w laboratorium oraz umiejętność postępowania z odczynnikami chemicznymi
- mile widziana podstawowa wiedza na temat żywności, specyfiki naturalnych surowców wykorzystywanych do produkcji, wymogów odnośnie bezpieczeństwa żywności (rozporządzenia)
- osoba na tym stanowisku pracy musi posiadać konkretne cechy charakteru, takie jak:
- sumienność, odpowiedzialność, pracowitość oraz gotowość do podejmowania nowych wyzwań
- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę
- 1 zmianę możesz rozpocząć pracę od 6:00; 7:00; lub 8;00 – do uzgodnienia
- stawka zależy od doświadczenia, ale na pewno będzie satysfakcjonująca- chętnie wysłuchamy oczekiwań finansowych