Pracownik małej gastronomii (śniadania)
Podstawowym zadaniem kuchni jest przygotowywanie prostych posiłków (śniadania, kanapki) lub dań z półproduktów, przy użyciu narzędzi i maszyn gastronomicznych jak i wydawanie zamówień. Niezbędne do tego będzie pobieranie produktów z magazynu oraz zabezpieczenie ich przed zepsuciem. Będziesz odpowiadał/a również za utrzymanie czystości stanowiska pracy i wyposażenia (w tym prace przy zmywaniu).
- gotowości do pracy od wczesnego rana (również w weekendy) 5 dni w tygodniu
- dyspozycyjności przez cały sezon letni (od kwietnia)
- dobrej organizacji pracy
- zaangażowaniu
- orzeczeniu do celów sanitarno-epidemiologicznych
- staranności i dbałości o standardy
- mile widziane będzie doświadczenie w gastronomii i obsługa kasy fiskalnej
- szkolenia i wszelkie niezbędne narzędzia do pracy
- możliwość zdobycia ciekawego doświadczenia
- zatrudnienie w sezonie letnim
- imprezy integracyjne
- słodkie poczęstunki każdego dnia