Pracownik małej gastronomii

Przygotowywanie posiłków oraz składników potraw, Obsługa klienta. Konieczne: Wykształcenie: podstawowe, Inne: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie: A1 - początkujący.

SZCZEGÓŁY OFERTY

zachodniopomorskie / Kiełpino (pow. gryficki, gm. Brojce)

HOSSOLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Data dodania: dzisiaj

Pracownik małej gastronomii

przygotowywanie posiłków oraz składników potraw, obsługa klienta Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie: A1 - początkujący

SZCZEGÓŁY OFERTY

zachodniopomorskie / Kiełpino (pow. szczecinecki, gm. Borne Sulinowo), Kiełpino

Powiatowy Urząd Pracy w Białogardzie

Data dodania: dzisiaj

Pracownik gastronomii

- praca w kuchni, wydawanie produktów spożywczych,- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych,- posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy wydawaniu produktów spożywczych oraz bieżąca konserwacja...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Pszczyna

Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie

Data dodania: dzisiaj