Technik technologii żywności

Zapoznanie się z rodzejem produkcji w firmie, udział w przebiegu produkcji wyrobów, sortowanie mięs (klasyfikacja). Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Uprawnienia: prawo jazdy B Wymagania inne:

SZCZEGÓŁY OFERTY

świętokrzyskie / Gatniki

Powiatowy Urząd Pracy w Końskich

Data dodania: wczoraj

Pracownik przetwórstwa żywności

Prace przy produkcji żywności. Dźwiganie ciężarów przekraczających masę 20 kg, praca w pozycji stojącej (brak przeciwskazań zdrowotnych do pracy stojącej i podnoszenia ciężarów). Pracodawca nie organizuje dojazdów do pracy Wymagania konieczne:...

SZCZEGÓŁY OFERTY

łódzkie / Koryta (pow. łęczycki, gm. Daszyna), Koryta

Powiatowy Urząd Pracy w Łęczycy

Data dodania: 2025-02-04