Pracownik lokalu gastronomicznego ( kebab )

Przygotowywanie dań typu kebab. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania dodatkowe: Uprawnienia: badania sanepidowskie Wymagania inne: Badania sanepidowskie lub gotowość do ich wyrobienia. Praca w systemie zmianowym między godz. 12:00-22:00.

SZCZEGÓŁY OFERTY

warmińsko-mazurskie / Lubawa

Mieszany Mieszany Marek Nehring

Data dodania: 2025-09-18

Pracownik punktu gastronomicznego (kebab)

Obsługa punktu gastronomicznego, przygotowanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o czystość miejsca pracy, otwieranie oraz zamykanie punktu. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Piekary Śląskie

LA MONA MONIKA KUC

Data dodania: 2025-09-18

Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food

zgodnie z programem stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: organizacja pracy Uprawnienia: komunikatywność Wymagania inne:

SZCZEGÓŁY OFERTY

małopolskie / Nowy Targ

Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu

Data dodania: 2025-09-17