Pracownik pomocniczy gastronomii

- obieranie, krojenie i porcjowanie warzyw, owoców, mięsa- przygotowywanie prostych dań i dodatków (np. sałatek, kanapek)- obsługa urządzeń kuchennych (np. krajalnice, blendery, piece)- wydawanie posiłków i dbanie o estetykę podawania dań- praca...

SZCZEGÓŁY OFERTY

łódzkie / Łódź

Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi

Data dodania: wczoraj

Pracownik restauracji

Praca w MC DONALDS, przy obsłudze gości, praca przy produkcji kanapek, smażenie mięsa , frytek, pakowanie kanapek, napoi i deserów, wydawanie zamówień. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: Pracodawca gwarantuje zatrudnienie na 2 lata.

SZCZEGÓŁY OFERTY

podkarpackie / Rzeszów

Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Data dodania: wczoraj

Pracownik pomocniczy gastronomii

Wykonuje prace pomocnicze, pod nadzorem kucharza, w obiektach gastronomicznych, sporządza różnego rodzaju półprodukty i potrawy, ciasta, napoje, desery; przygotowuje warzywa, owoce, mięso, ryby do dalszej obróbki, wydaje potrawy i napoje. Wymagania konieczne:...

SZCZEGÓŁY OFERTY

zachodniopomorskie / Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce), Brojce

Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach

Data dodania: wczoraj