Kucharka / Kucharz

Opis stanowiska: Przygotowanie i serwowanie posiłków dla gości Restauracji „Szafran” w Hotelu „Ikar” Tworzenie menu Wymagania: Wykształcenie średnie Co najmniej rok doświadczenia na podobnym stanowisku Ważne badania sanitarno-epidemiologiczne...

SZCZEGÓŁY OFERTY

kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz, (Restauracja Szafran w Hotelu Ikar)

Wojskowe Zakłady Lotnicze Nr 2 S.A.

Data dodania: wczoraj

Pracownik w pukcie gastronomicznym - food truck

przygotowywanie produktów z oferty sprzedażowej. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: wymaga książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych

SZCZEGÓŁY OFERTY

warmińsko-mazurskie / Olsztynek

WELER SP. Z O.O.

Data dodania: 2025-08-05

Pracownik małej gastronomii i obsługi klienta

Praca w sali zabaw, oferta skierowana dla osób zarejestrowanych w PUP Krapkowice. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Książeczka sanepidowska Wymagania inne:

SZCZEGÓŁY OFERTY

opolskie / Krapkowice

Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach

Data dodania: 2025-08-05