Pracownik serwisu sprzątającego
- Utrzymanie czystości w budynku produkcji spożywczej
- Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w zakładzie produkcji spożywczej
- Mycie pojemników
- Dbałość o czystość w łazienkach, pomieszczeniach socjalnych
- Wykonywanie prac zlecanych przez Klienta
- Dokładność i sumienność
- Orzeczenie do celów sanitarno epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
- Zaangażowanie w wykonywaną pracę
- Dyspozycyjność od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-6.00
- Stabilne zatrudnienie i terminowe wynagrodzenie
- Profesjonalne wdrożenie stanowiskowe
- Niezbędny strój i narzędzia do pracy
- Przyjazne miejsce pracy – klimatyzowane pomieszczenia o podwyższonym standardzie czystości
- Dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej
- Możliwość skorzystania z darmowych konsultacji z różnych dziedzin ( psychologia, prawo, finanse, ekonomia, sprawy pracownicze)