Pracownik Działu Mięsnego

Twoje główne zadania Przygotowywanie mięsa poprzez wykrawanie i porcjowanie. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Wytwarzanie wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Wymagania Umiejętność pracy z nożem i urządzeniami masarskimi. Znajomość podstaw asortymentu...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Bielsko-Biała

Schiever Polska Sp. z o.o.

Data dodania: dzisiaj

Rozbieracz drobiu

prace w chłodni przy porcjowaniu drobiu, rozbiórka drobiu, prace porządkowe. Wymagania inne: książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia, dobry stan zdrowia, możliwość wykonywania pracy w godzinach nocnych, chęć do pracy.

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Pszczyna

MERKURY MEAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Data dodania: wczoraj

Masarz-wędliniarz

Praca przy produkcji wyrobów wędliniarskich tj. kiełbasy, wyroby blokowe, podrobowe. Praca przy rozbiorze mięsa wieprzowego. Praca przy produkcji wędzonek.Umowa o pracę na okres próbny na 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Praca w systemie...

SZCZEGÓŁY OFERTY

małopolskie / Andrychów

ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO M. SZLAGOR SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Data dodania: wczoraj