Rozbieracz-wykrawacz
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: znajomość podstawowych zasad higieny przy produkcji żywności
Uprawnienia: dokładność
Uprawnienia: Przestrzeganie zasad higieny w procesie produkcji i w obrocie
Wymagania inne:
[Umiejętność 2] : trybowanie mięsa[Umiejętność 1] : rozbiór mięsa[Inne] : Mile widziana znajomość języka angielskiego lub hiszpańskiego ze względu na obecność na zakładzie międzynarodowego zespołu. Kandydaci powinni spełniać warunek wzrostu powyżej 160cm, ze względu na układ linii produkcyjnej. Brak przeciwwskazań do pracy na hali w niskiej temperaturze. Brak przeciwwskazań do pracy z żywnością. Chęć do wykonywania obowiązków w kontakcie z surowym mięsem.
Zagacie
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 PLN
Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego