Specjalista ds. Kontroli Jakości
- prowadzenie kontroli jakości surowców, opakowań i wyrobów gotowych,
- opracowywanie i nadzorowanie dokumentacji jakościowej,
- współpraca z działem produkcji, technologii i zakupów,
- kontrola przestrzegania norm higienicznych i jakościowych w procesie produkcji.
- wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia żywności, biotechnologia lub pokrewne),
- znajomość norm HACCP i IFS,
- umiejętność obsługi komputera (MS Office),
- samodzielność, dobra organizacja pracy i umiejętność pracy w zespole,
- gotowość do pracy w systemie zmianowym.
- doświadczenie na podobnym stanowisku,
- znajomość przepisów dotyczących znakowania produktów spożywczych.
- stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- szkolenia podnoszące kwalifikacje,
- możliwość awansu,
- niezbędne narzędzia do pracy (komputer, telefon).
