Supervisor Gastronomii ds. Konferencji i Bankietów (K/M)
W swojej pracy będziesz organizować, koordynować pracę kelnerów bankietowych a także wspólnie z nimi troszczyć się o komfort i zadowolenie gości naszej restauracji podczas konferencji, bankietów oraz wydarzeń. Będziesz również szkolić nowych i obecnie pracujących pracowników dbając o wdrażanie oraz utrzymywanie oczekiwanych standardów pracy. Do Twoich obowiązków będzie również należał nadzór nad stanem magazynowym a także nadzór nad inwentaryzacją i wyjaśnianie ewentualnych rozbieżności.
- potrafisz zarządzać zespołem
- posiadasz umiejętności budowania relacji i jesteś osobą komunikatywną
- płynnie posługujesz się językiem polskim oraz angielskim
- posiadasz aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.
- przyjazną, nieformalną atmosferę pracy opartą na zasadach fair - play, wzajemnym szacunku i zaufaniu, w pozytywnie zakręconym zespole
- stabilne zatrudnienie w wiarygodnej i dynamicznie rozwijającej się firmie SATORIA Group SA
- szkolenia oraz możliwości rozwoju zawodowego
- pełny i kompleksowy program wdrożenia w nowe obowiązki
- atrakcyjny system premiowy
- prywatną opiekę medyczną z pakietem stomatologicznym oraz kartę Multisport
- wspólne śniadania
- możliwość korzystania z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych i grupowego ubezpieczenia WARTA
- zniżki pracownicze w ramach grupy Satoria
- pracę w systemie zmianowym i elastyczne godziny pracy, jeśli studiujesz lub będziesz chciał połączyć pracę z dodatkowymi aktywnościami.
